Hamstery Jane
Hamstery Jane is van start gegaan in de zomer van 2015. Ik heb al veel vaker hamsters gehad: Toen ik nog een stuk jonger was, later weer, en toen vele hamsters omdat ik ermee fokte. Mijn ruimte werd echter kleiner, ik werd drukker en het fokken kwam 'op een laag pitje' te staan. Eigenlijk fokte ik uiteindelijk helemaal niet meer, sinds nu een paar jaar geleden. Toch ben ik Russische dwerghamsters altijd heel leuk blijven vinden en heb ik vaker gezegd dat als ik er toch weer ruimte voor zou hebben, ik mogelijk weer een hamstertje zou willen. De ruimte is terug, de kriebels ook en de fokplannen kwamen daar meteen achteraan.

Waar
Hamstery Jane is gevestigd in Maarssen, waar kleintjes ook op te halen zullen zijn.

Niet voor het eerst
Binnen hamstery Ise werd in september 2009 het A-nestje geboren, in januari 2013 het I-nest. Hierna is het fokken opgehouden. Met hamstery Jane wil ik een nieuwe start als hamstery maken, maar het fokken is dus niet nieuw. 

Belangrijk
Wat ik belangrijk vind, is dat de door mij gefokte dieren gezond zijn en als lieve, tamme huisdieren naar hun nieuwe eigenaar verhuizen. Hier zorg ik dan ook voor! Meer hierover kun je lezen bij mijn fokbeleid. Maar mocht je een kleintje bij hamstery Jane aanschaffen, dan haal je een lief huisdiertje in huis.